Cum ar fi dacă toată lumea ar arunca la coș? Dacă nu s-ar mai tăia copaci și s-ar respecta spațiul verde? Mai mult, dacă s-ar construi cu măsură, respectând tipicul ecosistemului marin? Cum ar fi dacă am învăța cum să folosim rațional resursele pe care le avem?

Schimbarea vine întotdeauna cu efort, iar acest efort se numește EDUCAŢIE PENTRU DEZVOLTARE DURABILĂ, cel mai puternic mecanism/instrument pentru a salva ecosistemul Mării Negre și pentru a conserva biodiversitatea, dar nu numai. Educaţia pentru Dezvoltare Durabilă este un concept vast, care include aspecte de mediu, sociale, economice şi de bună guvernanţă, şi pe care Mare Nostrum şi l-a însuşit de mai bine de 20 de ani.

Fiecare acțiune pe care o avem este construită pentru a educa durabil. Este un efort susținut, care aduce rezultate la fel de durabile.

Zilnic educăm oameni mari și mici, pentru a schimba comportamente distructive față de mediu. Construim o generație de ”schimbă-lume”, care să fie exemplu pentru România și pentru Europa.

O mică parte din proiectele desfășurate pe această linie, le puteți vedea alături.

****

SHORE: EmpOweR Students as the agents of cHangE, 101112815

CERERE DE OFERTĂ pentru atribuirea contractului „Organizarea de evenimente dedicate comunității privind alfabetizarea oceanică

Având în vedere necesitățile din cadrul proiectului „SHORE: EmpOweR Students as the agents of cHangE, 101112815”, Organizația Neguvernamentală Ecologistă Mare Nostrum organizează o selecție de oferte în vederea atribuirii achiziției/contractului având ca obiect „Organizarea de evenimente dedicate comunității privind alfabetizarea oceanică”. Toate informațiile cu privire la procedură se găsesc în cererea de ofertă.

Pentru transmiterea Anexelor (Declarații și Model de propunere tenhică și financiară) în format word (editabil) vă rugăm să ne contactați la adresa de email office@marenostrum.ro