EARTHgames4EyoUth
EARTHgames4EyoUth este un proiect Erasmus+ interesant, creat și implementat de o echipă de oameni pasionați din toată Europa. Educația de calitate, preocuparea față de competențe și dorința de a inova au reunit partenerii și a luat naștere ideea de proiect.

Coordonatorul proiectului este ONG Mare Nostrum, din România. Expertiza în educația de mediu, metode non-formale și management de proiect este ceea ce echipa aduce la bord.

Slovak Eco Quality este partenerul din Slovacia care va inova lumea competențelor, propunând un nou cadru, care va schimba modul în care vedem competențele.

Responsabilitatea de a asigura un program educational de calitate şi instrumente interactive de învăţare, asigurând astfel multiplicarea ideii proiectului, îi revine partenerului UniGrowth Development Center, din Armenia.

În Polonia, Today We Have este echipa care coordonează activitățile de “gamificare” și contribuie cu expertiza în lucrul cu tinerii în contexte internaționale.

Toate activitățile care se vor desfășura pe parcursul celor 2 ani de proiect au standarde înalte de calitate. Echipa dezvoltă, îmbunătățește și caută în mod constant modalități noi și creative de implementare a proiectului și de a obține cele mai bune rezultate.

 

EARTHgames4EyoUth va fi prezent în comunitățile de tineri și lucrători de tineret, pentru a oferi instrumente și metode de dezvoltare a “Earth Competences” (Competenţelor pentru Terra), un concept original definit de parteneri.

***Acest proiect este finanțat de Uniunea Europeană, în cadrul programului Erasmus+.***