Valori

CURAJUL de a ne asuma fiecare activitate pe care o implementăm și de a gândi acțiuni out of the box, de multe ori incomode pentru factorii decizionali.
INTEGRITATE - fără ea, nu am fi reușit să ajungem niciodată să ne atingem obiectivele strategice.
PROFESIONALISM - Calitate, înainte de toate. De peste 20 de ani, subiectele pe care le abordăm respectă acest principiu vital, care definește echipa noastră de specialiști.
EFICIENȚĂ - O valoare pe care am dobândit-o în timp, pe baza experiențelor acumulate. 

RESPONSABILITATE față de MEDIU - Definitorie pentru ONG Mare Nostrum, responsabilitatea față de mediu este valoarea în funcție de care ne construim fiecare activitate. De altfel, suntem și cel mai activ ONG de mediu din Constanța.
IMPLICARE PRO-ACTIVĂ - Suntem deschizători de drumuri în domeniul conservării biodiversității și alegem de fiecare data să fim cu un pas înaintea ”trendului”.

.

 

 

Misiune și Viziune

Avem un vis frumos, pe care l-am transpus în cea mai îndrăzneață VIZIUNE: Un mediu al comunităţilor responsabile care contribuie la conservarea şi utilizarea durabilă a resurselor în scopul creşterii calităţii vieţii şi păstrării diversităţii biologice. Dar până la a ne atinge visul, avem o MISIUNE de îndeplinit: Să responsabilizăm comunitatea prin schimbarea mentalităţilor, în vederea creşterii respectului faţă de mediu şi aplicarea de soluţii care să asigure conservarea zonei costiere româneşti şi a resurselor Mării Negre.

.