Reușitele Mare Nostrum sunt reușitele echipei: suntem entuziaști și dedicați misiunii Mare Nostrum și te invităm să ne cunoști.
MARIAN PAIU
Director executiv ONG Mare Nostrum
A participat la proiecte naționale și internaționale, fiind membru în Comitetul Ştiinţific al ACCOBAMS, ca reprezentant regional pentru Marea Neagră. Este team leader în proiecte europene și a acumulat o experiență relevantă de management și coordonare proiecte în cei peste 11 ani de activitate ca specialist. Este licențiat în ecologie și protecția mediului, cu un masterat în Managementul Impactelor de mediu. În prezent urmează un program de doctorat în biologie. Depune toate eforturile pentru ca familia Mare Nostrum să crească prin initiative inedite și implicare constantă în dezvoltarea direcțiilor de acțiune. Focusat pe rezultate și consecvent, Marian Paiu s-a perfecționat pe studiul mamiferelor marine și și-a concentrat atenția pe subiecte legate de conservarea ecosistemului Mării Negre, deșeurile marine, educație pentru dezvoltare durabilă.
ANGI PAIU
Manager proiecte
A terminat Facultatea de Geografie și a aprofundat cunoștințele încă trei ani, în timpul masterului ”Dezvoltarea durabilă în zona costieră și valorificarea eco-turistică a spațiului litoral”. Implicată în scrierea și implementarea proiectelor privind ariile protejate, managementul deșeurilor și activități dedicate biodiversității marine. Permanent preocupată de educația pentru dezvoltare durabilă și creșterea gradului de conștientizare al turiștilor privind diferite probleme de mediu.
ANCA MARIA GHEORGHE
Coordonator Evenimente Publice, Coordonator Proiecte
Absolventă de Biologie și Conservarea Biodiversității, iubește mediul înconjurător și își dorește ca acesta să fie respectat de toată lumea. De peste 5 ani se ocupă de organizarea evenimentelor publice, menite să informeze și să educe populația spre a respecta mediul, crezând cu tărie că doar mai educați putem proteja mediul înconjurător. S-a implicat în proiecte ce au atins diverse teme, precum educație sau deșeuri marine, dar toate având acelasi scop comun: un mediu curat!
ANDREEA IONAȘCU
Coordonator Departament Educație pentru Dezvoltare Durabilă
De meserie psiholog, iubește oamenii şi mediul. Mare Nostrum i-a deschis noi orizonturi despre fascinanta lume a educaţiei pentru dezvoltare durabilă, dar şi a psihologiei mediului. Din 2007, a lucrat cu peste 600 de voluntari, mai mult de 120 de instituţii de învăţământ, aproape 1000 de cadre didactice şi zeci de mii de elevi, în proiecte, evenimente publice, campanii. Iubește ceea ce face şi crede cu tărie că educaţia este baza societăţii şi a schimbării, în bine.
RAMONA CRÂNGAȘU
Specialist PR
Are peste 10 ani de experiență și presa scrisă, TV și Relații Publice, local și național. Experiența acumulată în domeniul media o face să comunice cu ușurință mesajul organizației către publicul țintă. Are idei out of the box și gândește strategii de comunicare, care să pună în valoare atributele de brand organizațional.
PATRICIA TOMASIAN
Expert financiar/contabil
A lucrat 10 ani ca și economist în sistemul bancar, pentru ca ulterior să se specializeze pe management financiar (4 ani)și analiză financiară(7 ani). Experiența acumulată este pusă în practică la ONG Mare Nostrum, implicându-se direct alături de colegii ei în realizarea viziunii organizației.
IULIA PROCA
Asistent coordonator
A terminat Facultatea de Științe ale Naturii și Ştiinte Agricole, specializarea ”Ecologie și protecția mediului” din cadrul universității Ovidius Constanța. În prezent este studentă anul I la programul de master ”Analiza și evaluarea impactului de mediu”. Oportunitatea de a lucra la Mare Nostrum reprezintă un pas important în dezvoltarea personală și profesională și își dorește cu tărie să aibă o contribuția semnificativă în proiectele și inițiativele Departamentului de Conservarea Biodiversității, axate pe protejarea delfinilor și a ecosistemelor marine.
DIANA MÎNZALĂ
Voluntar
Voluntar din 2014, Diana a adunat peste 200 de ore de voluntariat. S-a implicat în toate tipurile de activităţi: evenimente publice, monitorizări de delfini şi de deşeuri, administrative, de educaţie la clasă. Dintre toate activitățile, cea de suflet este monitorizarea acvatică a cetaceelor din Marea Neagră.
Lavinia Andreea Voiculescu
Asistent Manager
A terminat specializarea de Biologie la Facultate de Științe ale Naturii și Științe Agricole din cadrul UOC, iar în prezent este studentă în anul II la programul de masterat Conservarea biodiversității. Din dorința de a încerca ceva nou și totodată de a valorifica o parte din informațiile acumulate în perioada facultății, a ales Mare Nostrum. Printre altele, oferă suport în menținerea relației cu partenerii organizației și în organizarea evenimentelor și întâlnirilor organizației, luând parte și la activitățile organizației.