Reușitele Mare Nostrum sunt reușitele echipei: suntem entuziaști și dedicați misiunii Mare Nostrum și te invităm să ne cunoști.
MIHAELA CÂNDEA MIREA
Director Executiv ONG Mare Nostrum
Și-a însușit misiunea Mare Nostrum și își dorește să Crească respectul față de mediu. Mihaela are o implicare consecventa în sectorul non-profit dedicat protecției mediului și aduce o experiență în administrația centrala. Totodată, continua ei preocupare pentru dezvoltare și perfecționare i-a adus certificarea recunoscută internațional Project Management Professional, care o ajută să dezvolte un mediu de lucru în organizație. În activitatea ei la Mare Nostrum și-a concentrat atenția pe subiecte legate de consevarea ecosistemului Mării Negre cum ar fi: colectări de date cu privire la deșeurile marine, conservarea cetaceelor și educație pentru dezvoltare durabilă. Publicațiile ei sunt atât dedicate publicului larg și profesorilor, cât și articole științifice, fiind licențiată în biologie și deținând un master în Management de proiect.
MARIAN PAIU
Coordonator Departament Conservarea Biodiversiţăţii
A studiat fauna zoobentală din lacurile marine de la litoralul românesc în perioada facultăţii, pentru a aprofunda ulterior, în cadrul unui master, studiul mamiferelor marine din Marea Neagră. Timp de 8 ani de zile s-a perfecționat pe acest domeniu, dezvoltând un program de monitorizare şi conservare a celor două familii de cetacee existente in Marea Neagra: familia Delphinidae (delfini comuni şi afalini) şi familia Phocoenidae, ce sprijină implementarea Planului de acțiune privind conservarea cetaceelor din apele românești ale Mării Negre . A observat numeroase exemplare în mediul lor natural şi peste 700 de exemplare eşuate. A participat la proiecte naționale și internaționale, fiind membru în Comitetul Ştiinţific al ACCOBAMS, ca reprezentant şi responsabil pentru Marea Neagră.
ANGI PAIU
Manager proiecte
A terminat Facultatea de Geografie și a aprofundat cunoștințele încă trei ani, în timpul masterului ”Dezvoltarea durabilă în zona costieră și valorificarea eco-turistică a spațiului litoral”. Implicată în scrierea și implementarea proiectelor privind ariile protejate, managementul deșeurilor și activități dedicate biodiversității marine. Permanent preocupată de educația pentru dezvoltare durabilă și creșterea gradului de conștientizare al turiștilor privind diferite probleme de mediu.
ANCA MARIA GHEORGHE
Coordonator Evenimente Publice, Coordonator Proiecte
Absolventă de Biologie și Conservarea Biodiversității, iubește mediul înconjurător și își dorește ca acesta să fie respectat de toată lumea. De peste 5 ani se ocupă de organizarea evenimentelor publice, menite să informeze și să educe populația spre a respecta mediul, crezând cu tărie că doar mai educați putem proteja mediul înconjurător. S-a implicat în proiecte ce au atins diverse teme, precum educație sau deșeuri marine, dar toate având acelasi scop comun: un mediu curat!
ANDREEA IONAȘCU
Coordonator Departament Educație pentru Dezvoltare Durabilă
De meserie psiholog, iubește oamenii şi mediul. Mare Nostrum i-a deschis noi orizonturi despre fascinanta lume a educaţiei pentru dezvoltare durabilă, dar şi a psihologiei mediului. Din 2007, a lucrat cu peste 600 de voluntari, mai mult de 120 de instituţii de învăţământ, aproape 1000 de cadre didactice şi zeci de mii de elevi, în proiecte, evenimente publice, campanii. Iubește ceea ce face şi crede cu tărie că educaţia este baza societăţii şi a schimbării, în bine.
RAMONA CRÂNGAȘU
Specialist PR
Are peste 10 ani de experiență și presa scrisă, TV și Relații Publice, local și național. Experiența acumulată în domeniul media o face să comunice cu ușurință mesajul organizației către publicul țintă. Are idei out of the box și gândește strategii de comunicare, care să pună în valoare atributele de brand organizațional.
PATRICIA TOMASIAN
Expert financiar/contabil
A lucrat 10 ani ca și economist în sistemul bancar, pentru ca ulterior să se specializeze pe management financiar (4 ani)și analiză financiară(7 ani). Experiența acumulată este pusă în practică la ONG Mare Nostrum, implicându-se direct alături de colegii ei în realizarea viziunii organizației.
COSTIN TIMOFTE
Asistent coordonator
A terminat Facultatea de Științe ale Naturii și Ştiinte Agricole, specializarea Biologie. În perioada licenței s-a axat pe studiul vertebratelor din Dobrogea. Ulterior, a urmat masterul de Conservare a Biodiversității, iar în ultimul semestru al masterului s-a concentrat pe studiul cetaceelor din Marea Neagră. A participat la primul training dedicat exclusiv cetaceelor din Marea Mediterană și Marea Neagră. În prezent, activitatea lui în cadrul organizaţiei este legată de conservareasi monitorizarea cetaceelor
DIANA MÎNZALĂ
Voluntar
Voluntar din 2014, Diana a adunat peste 200 de ore de voluntariat. S-a implicat în toate tipurile de activităţi: evenimente publice, monitorizări de delfini şi de deşeuri, administrative, de educaţie la clasă. Dintre toate activitățile, cea de suflet este monitorizarea acvatică a cetaceelor din Marea Neagră.