Organizatia ecologista Mare Nostrum

postheadericon 27.07.2010 – ONG Mare Nostrum-prezenta la Noaptea Devoratorilor de Publicitate

Organizatia Neguvernamentala Mare Nostrum a fost prezenta sâmbata, 24 iulie, în Vama Veche, la Noaptea Devoratorilor de Publicitate, un eveniment initiat de Asociatia de Film România. Spoturile Mare Nostrum, difuzate în cadrul evenimentului, au fost apreciate, de participanti, si pot fi vizionate pe site – ul organizatiei www.marenostrum.ro.

Având în vedere faptul ca, evenimentul s-a desfasurat pe plaja, voluntarii Mare Nostrum i-au informat, pe cei prezenti, despre necesitatea colectarii selective a deseurilor. Simultan, au împartit peste 200 de materiale informative, al caror scop a fost de a creste gradul de initiativa civica a turistilor si localnicilor, cu privire la colectarea selectiva a deseurilor si la importanta reciclarii materialelor recuperabile.

“Speram ca, prin actiunile noastre, sa reusim sa-i determinam, pe turisti, si nu numai, sa înteleaga cât de importanta este colectarea selectiva a deseurilor, atât pentru o plaja curata, cât si pentru un mediu curat si sanatos. Este necesar ca acest lucru sa fie constientizat atât de turisti si de localnici, cât si de administratia locala si agentii economici, implicati în procesul de salubrizare si colectare a materialelor recuperabile. Este una dintre modalitatile prin care putem evita poluarea excesiva a plajelor, de pe litoralul românesc”, a declarat Mihaela Cândea, director executiv Mare Nostrum.

Leave a Reply

Noutati Mare Nostrum
 • September 08 - Vodafone
 • Impreuna cu am desfasurat cinci editii de Litoral Curat Linkuri: litoral.marenostrum.ro /  www.vodafone.ro...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 • September 08 - Noiembrie 2008
 • Mangalia Plus – 20 noiembrie 2008: Calutul de mare (partea a 2-a)...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Urmareste-ne pe

facebook
twitter

Parteneri

facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook

Suntem membrii in

facebook

Suntem inscrisi in

facebook