Organizatia ecologista Mare Nostrum

postheadericon 24.03.2010 – Prezentarile in situ, apreciate de participantii la workshop-ul pentru dezvoltare durabila

Workshop-ul “O abordare inovativa în educatia pentru dezvoltare durabila”, organizat de Mare Nostrum în perioada 15-19 Martie a fost bine receptat la nivelul participantilor din cele 6 tari europene.

Seminarul a dezbatut conceptul de dezvoltare durabila din diferite perspective, promovând o cunoastere aprofundata a principiilor, teoriilor, documentelor internationale legate de acest subiect:”Participantii au apreciat în mod deosebit exemplele de buna practica în domeniul educatiei pentru dezvoltare durabila, fie ca erau legate de modele de abordare a acestui subiect în mod nonformal sau de rolul cercetarii stiintifice în promovarea unor modele reale de utilizare durabila a resurselor oferite de mediul marin. Modul în care interactioneaza autoritatile competente în problematici de mediu, dar si initiativele private în domeniul turismului durabil au fost alte doua subiecte care au stârnit în mod real interesul participantilor la curs”, a declarat Dr. Carmen Bucovala, coordonator workshop.

Participantii la workshop au beneficiat de prezentari in situ, care s-au desfasurat în locatii precum : Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Marina “Grigore Antipa”, Academia Navala „Mircea cel Batrân”, Liceul Teoretic „Ovidius”, Administratia Rezervatiei Biosfera Delta Dunarii, precum si Centrul de Informare si Educare în Managementul Deseurilor Tulcea.

Seminarul face parte din cadrul programului european LifeLong Learning – Grundtvig Workshops, un program de finantare al Comisiei Europene, pe linia educatie si instruiri.

Leave a Reply

Noutati Mare Nostrum
 • September 08 - Vodafone
 • Impreuna cu am desfasurat cinci editii de Litoral Curat Linkuri: litoral.marenostrum.ro /  www.vodafone.ro...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 • September 08 - Noiembrie 2008
 • Mangalia Plus – 20 noiembrie 2008: Calutul de mare (partea a 2-a)...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Urmareste-ne pe

facebook
twitter

Parteneri

facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook

Suntem membrii in

facebook

Suntem inscrisi in

facebook