Organizatia ecologista Mare Nostrum

postheadericon 23.02.2010 – Martisorul Ecologic, Editia a VI-a

Mare Nostrum va invita sa participati la cea de-a sasea editie a expozitiei cu vânzare „Martisorul Ecologic”.

Evenimentul se va desfasura vineri, 26 februarie, incepând cu ora 12.00, la café-bar Friends&Co (Str. Decebal, nr. 17 – zona Sala Sporturilor), Constanta. În cadrul acestui eveniment, toti iubitorii de frumos si original vor putea admira si cumpara martisoare ecologice, încarcate cu voie buna.

Martisoarele din cadrul expozitiei vor fi realizate din materiale naturale, neprelucrate, de catre elevii din cadrul a 15 institutii de învatamânt din Constanta. Fiecare institutie de învatamânt va avea un stand special, unde vor fie expuse martisoarele.

“Martisorul Ecologic a devenit traditie pentru organizatia noastra. Suntem la cea de-a sasea editie si speram sa avem cât mai multe editii de acest fel pe viitor. Ne bucuram de implicarea institutiilor de învatamânt, care au fost mereu alaturi de noi în actiunile pe care le-am organizat. Prin acest eveniment, putem spune ca am deschis primavara, asa ca asteptam constantenii la eveniment, pentru a lua martisoarele ecologice de la noi”, a declarat Alexandra Telea, coordonatorul evenimentului.

Preturile martisoarelor vor fi stabilite de institutia de învatamânt care le-a realizat. Banii strânsi în urma evenimentului vor fi utilizati de reprezentantii institutiilor de învatamânt pentru achizitionarea unor materiale ecologice (precum becuri ecologice, hârtie reciclata sau cosuri pentru colectarea selectiva a deseurilor) ca si investitie ecologica pentru institutiile pe care le reprezinta. În acest fel, participantii la eveniment ofera un exemplu de buna practica tuturor constantenilor, încurajând comportamentul responsabil fata de mediu.

Eveniment realizat cu sprijinul: CT LIFE, café bar Friends&Co.

Leave a Reply

Noutati Mare Nostrum
 • September 08 - Vodafone
 • Impreuna cu am desfasurat cinci editii de Litoral Curat Linkuri: litoral.marenostrum.ro /  www.vodafone.ro...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 • September 08 - Noiembrie 2008
 • Mangalia Plus – 20 noiembrie 2008: Calutul de mare (partea a 2-a)...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Urmareste-ne pe

facebook
twitter

Parteneri

facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook

Suntem membrii in

facebook

Suntem inscrisi in

facebook