Organizatia ecologista Mare Nostrum

postheadericon 21.10.2009 – BasketPET – Cupa liceelor la reciclat PETuri

Agentia de Monitorizare a Presei, împreuna cu Mare Nostrum organizeaza vineri, 23 octombrie, competitia locala „BascketPET”-Cupa liceelor la reciclat PET-uri. Evenimentul se va desfasura în cadrul Liceului „OVIDIUS”, începând cu ora 13.00.

Printre participantii la competitie se numara elevii de la Liceul „Ovidius” si cei de la Colegiul National „Mihai Eminescu”, care si-au manifestat dorinta de a se înscrie la acest eveniment. Alaturi de ei vor fi si colegii de la celelalte licee din municipiul Constanta, care îsi vor sustine preferatii.

În cadrul cupei locale „BascketPET”-Cupa liceelor la reciclat PET-uri , participantii vor demonstra organizatorilor, colegilor si profesorilor cât de bine stiu sa arunce cu PET-ul la cos. Cel care va arunca si va nimeri de cele mai multe ori la cos va fi premiat. Cei mai înfocati sustinatori ai participantilor vor primi tricouri si alte materiale promotionale din partea organizatorilor.

Actiunea urmareste atragere atentiei publicului tânar (elevilor) asupra nevoii colectarii selective a deseurilor menajere în vederea pastrarii si protejarii unui mediu înconjurator curat si sanatos. Totodata, prin implicarea tinerilor, proiectul urmareste cresterea gradului de interes si educare al acestora fata de problema colectarii corespunzatoare a deseurilor.

Actiunea „Da cu Pet-ul la cos! ” face parte din cadrul campaniei nationale initiate de Agentia de Monitorizare a Presei si este sustinuta financiar de ECOROM.

Pentru un mediu curat! parteneriat societatea civila – mass media pentru informarea si implicarea tinerilor, proiect Phare – componenta dezvoltarea sectorului ONG si educatie civica, proiect derulat de Asociatia Agentia de Monitorizare a Presei, înscris în “Saptamanii Nationale a Participarii Active a Tinerilor”, coordonata de Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale.

Leave a Reply

Noutati Mare Nostrum
 • September 08 - Vodafone
 • Impreuna cu am desfasurat cinci editii de Litoral Curat Linkuri: litoral.marenostrum.ro /  www.vodafone.ro...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 • September 08 - Noiembrie 2008
 • Mangalia Plus – 20 noiembrie 2008: Calutul de mare (partea a 2-a)...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Urmareste-ne pe

facebook
twitter

Parteneri

facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook

Suntem membrii in

facebook

Suntem inscrisi in

facebook