Organizatia ecologista Mare Nostrum

postheadericon 20.07.2009 – Litoral Curat

La WARM UP YOURSELF INTERSTATE TOUR, Sloganul MN pentru LITORAL CURAT 2009 a fost: Da la cos în ritm electro!”

Cu pliantele LITORAL CURAT 2009 la îndemâna, voluntarii MN au roit în jurul celor peste 200 de tineri din Cortul Gossip, pentru a-i informa despre modul în care pot pastra plajele curate si de ce este important sa se informeze înainte de a intra la apa.

Ecologia si muzica electronica si-au dat „mâna” în acest weekend. Prezenti la evenimentul WARM UP YOURSELF INTERSTATE TOUR organizat de anyplace.ro în club GOSSIP Costinesti, voluntarii MN s-au integrat perfect în atmosfera, demonstrând tuturor ca utilul poate fi combinat cu placutul în orice situatie. Cu pliantele LITORAL CURAT 2009 la îndemâna, voluntarii MN au roit în jurul celor peste 200 de tineri din Cortul Gossip, pentru a-i informa despre modul în care pot pastra plajele curate si de ce este important sa se informeze înainte de a intra la apa. Nimeni nu a fost neglijat, si asta pentru ca voluntarii MN s-au asigurat ca nimeni nu paraseste incinta cu mâna goala.

Voluntarii MN si-au facut loc printre muzica electronica, platane, dj si cei 200 de tineri din club Gossip putin dupa ora 22.00, când au dat startul actiunii „ Da la cos pe beat electro”. Cu bratele pline de pliante, vederi si autocolante, ei au roit in jurul grupurilor de tineri pentru a-i pune la curent cu noul trend eco: colectarea selectiva si reciclarea deseurilor de pe plaja. Mai exact, o informare despre campania LITORAL CURAT 2009, pe care MN a demarat-o în urma cu aproape 3 saptamâni. Nu mica fost uimirea voluntarilor când au vazut ca tinerii prezenti la evenimentul organizat de anyplace.ro au lasat discutiile la o parte si au început sa cerceteze în amanunt pliantele pe care tocmai le primisera.

„Am primit un tricou pentru faptul ca am fost curios. Bine daca s-ar întâmpla mai des sa fiu rasplatit pentru curiozitate. Promit sa port cât de des pot tricoul pe care l-am primit”, ne-a marturisit zâmbind unul dintre tinerii premiati cu aceasta ocazie, putin uimit de varianta de parteneriat dintre Mare Nostrum si anyplace.ro.

Tot uimit a fost si Oliviu Tepelus(anyplace.ro) în momentul în care a vazut care sunt roadele parteneriatului: „Am facut acest parteneriat pentru ca ideea ni s-a parut interesanta. Nu vezi peste tot asocieri între organizatii de mediu si organizatori de evenimente. Am îmbinat ecologia cu muzica electronica si nu ne pare rau, chiar daca WARM UP YOURSELF INTERSTATE TOUR nu este un eveniment dedicat colectarii selective. Noi si cei de la MN avem publicuri tinta comune, nu strica niciodata sa fie informate”, declara Oliviu Tepelus înaintea evenimentului.

Dj-ii WARM UP YOURSELF INTERSTATE TOUR nu s-au lasat nici ei mai prejos. Plini de avânt, s-au îmbracat în tricourile MN si s-au declarat fani convinsi ai sloganului LITORAL CURAT 2009 : „Da la Cos!”. Unul dintre ei este si Mihai Amatti, care se poate lauda cu o experienta de invidiat în domeniul muzicii electronice: a mixat în cluburi main, la after-hours, private parties, cât si warm-up pentru DJ români.

Evenimentul WARM UP YOURSELF INTERSTATE TOUR s-a dovedit eficient de ambele parti: anyplace.ro a asigurat buna dispozitie si antrenul pe ritmuri electro, iar MN a informat tinerii despre modul în care pot pastra plajele curate.

Proiectul LITORAL CURAT, promovat în cadrul evenimentului WARM UP YOURSELF INTERSTATE TOUR este sponsorizat de: Vodafone România – Sponsor Principal, Petrom – Sponsor si are ca parteneri: Apele Române – Directia Apelor „Dobrogea Litoral”, Asociatia de promovare Litoral-Delta Dunarii, Radio Sky si Radio Constanta.

Leave a Reply

Noutati Mare Nostrum
 • September 08 - Vodafone
 • Impreuna cu am desfasurat cinci editii de Litoral Curat Linkuri: litoral.marenostrum.ro /  www.vodafone.ro...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 • September 08 - Noiembrie 2008
 • Mangalia Plus – 20 noiembrie 2008: Calutul de mare (partea a 2-a)...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Urmareste-ne pe

facebook
twitter

Parteneri

facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook

Suntem membrii in

facebook

Suntem inscrisi in

facebook