Organizatia ecologista Mare Nostrum

postheadericon 18.12.2009 – Cadouri pentru colectare selectiva

În acest an, Mare Nostrum face cadouri locuitorilor din Medgidia care colecteaza selectiv. Cadourile vin sub forma de pliculete, umplute cu seminte de flori. Acestea vor fi plasate în cutiile postale ale locuitorilor din Medgidia, si nu sub traditionalul brad de Craciun. Darurile vin cu instructiuni de folosire si cu un mesaj eco, realizat în spiritul sarbatorilor de iarna.

Pliculetele-cadou au fost realizate de voluntarii Mare Nostrum si vor fi distribuite, în Medgidia, în cadrul Campaniei de constientizare privind colectarea selectiva a deseurilor. Sunt 200 de cadouri handmade ce vor fi oferite locuitorilor din Medgidia:

„Voluntarii Mare Nostrum vor iesi pe teren pentru a distribui pliculetele cadou. Acestea au fost realizate din materiale reciclabile, tocmai pentru a sublinia importanta colectarii selective si a arata locuitorilor din Medgidia ca exista materiale care pot fi refolosite. De asemenea, încurajam si comportamentele eco, oferind seminte de flori, sustinând, în acest fel, ideea privind dezvoltarea durabila”, a declarat Andreea Ionascu, coordonator proiect.

Campania de constientizare privind colectarea selectiva a deseurilor se afla în cea de-a 10-a saptamâna de implementare. Pâna în acest moment, 30 de voluntari din Constanta si Medgidia au actionat în 3 zone ale municipiului, în 8 actiuni consecutive door to door si 2 evenimente publice. Peste 1000 de persoane au fost informate în cadrul acestui proiect.

Voluntarii Mare Nostrum informeaza locuitorii din Medgidia prin metoda door-to-door(din usa în usa), accentuând aspecte precum importanta colectarii selective si a reciclarii, precum si utilizarea spatiilor special amenajate pentru colectare selectiva din oras.

Leave a Reply

Noutati Mare Nostrum
 • September 08 - Vodafone
 • Impreuna cu am desfasurat cinci editii de Litoral Curat Linkuri: litoral.marenostrum.ro /  www.vodafone.ro...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 • September 08 - Noiembrie 2008
 • Mangalia Plus – 20 noiembrie 2008: Calutul de mare (partea a 2-a)...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Urmareste-ne pe

facebook
twitter

Parteneri

facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook

Suntem membrii in

facebook

Suntem inscrisi in

facebook