Organizatia ecologista Mare Nostrum

postheadericon 08.07.2013 – Adopta un delfin!

adopta un delfin

Va plac delfinii?

Vreti sa ajutati la salvarea lor?

Donati! Puteti face o donatie generala pentru ocrotirea delfinilor din Marea Neagra.

Cât?

Atât cât va puteti permite.

Sau…

Puteti opta pentru donatia din cadrul campaniei „Adopta un delfin”.

V-ati decis sa adoptati un delfin, atunci veti primi un Certificat de adoptie valabil pe o perioada de 1 an, pentru o donatie de 100 RON pentru persoanele fizice sau 500 RON pentru persoane juridice.

O donatie in valoare de 500 RON din partea persoanelor fizice, sau suma de 5000 ron pentru persoanele juridice echivaleaza cu adoptia pe viata a unuia dintre delfinii din Marea Neagra.

Toate aceste donatii vor fi utilizate de catre ONG Mare Nostrum pentru continuarea activitatilor de ocrotire si salvare a delfinilor din Marea Neagra. Fondurile obtinute în urma campaniei „Adopta un delfin!” vor sprijinii:

 • Achizitionarea si montarea dispozitivelor acustice (ADD) de îndepartare a delfinilor de plasele pescarilor;
 • Colectarea datelor privind aparitia delfinilor în apele litorale românesti;
 • Monitorizari ale capturilor accidentale si esuarilor din zona litoralului românesc;

Sesiuni de identificare a delfinilor din apele litorale românesti prin metoda foto-identificarii Fotoidentificarea este un procedeu folosit pentru obtinerea de informatii referitoare la dinamica populatiilor de delfini, structura sociala, marimea grupului, habitatele preferate, interactiunile sociale si comportamentul acestora la suprafata apei.

Cum puteti adopta un delfin?

Pentru adoptia unui delfin , trebuie sa trimiteti un e-mail cu textul: „Doresc sa adopt un delfin” la adresa event@marenostrum.ro. Pe baza acestui e-mail, veti primi toate informatiile necesare efectuarii donatiei propriu-zise.

Donatia se poate face direct la sediul nostru din Bd.1 Decembrie, Nr.3, Bl.F17, Sc.A, Ap 3, Constanta sau prin virament bancar: ING Bank: RO61INGB0000999902351287, Beneficiar: ONG Mare Nostrum, Cod fiscal: 7015190, Adresa de mai sus, Specificatii: Donatie campania “Adopta un delfin”.

În functie de optiunile dumneavoastra de adoptie veti primi din partea noastra Certificatul de Adoptie – direct de la sediu, prin e-mail sau posta, cu posibilitatea de a va boteza delfinul cu numele preferat.

Odata primit certificatul, în noua calitate a dvs de “parinte adoptiv” veti fi informat direct printr-un newsletter lunar despre activitatile de monitorizare si identificare a delfinilor din Marea Neagra, despre actiunile si evenimentele curente de informare si constientizare realizate de ONG Mare Nostrum în privinta ocrotirii si salvarii delfinilor , precum si informatii generale despre activitatea ONG Mare Nostrum.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi în actiunile de ocrotire si salvare a delfinilor din Marea Negra!

Leave a Reply

Noutati Mare Nostrum
 • September 08 - Vodafone
 • Impreuna cu am desfasurat cinci editii de Litoral Curat Linkuri: litoral.marenostrum.ro /  www.vodafone.ro...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 • September 08 - Noiembrie 2008
 • Mangalia Plus – 20 noiembrie 2008: Calutul de mare (partea a 2-a)...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Urmareste-ne pe

facebook
twitter

Parteneri

facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook

Suntem membrii in

facebook

Suntem inscrisi in

facebook