Organizatia ecologista Mare Nostrum

postheadericon 12.03.2010 – Conferinta de presa „Beneficiile colectarii uleiului vegetal uzat”

Astazi, 11.03.2010, MARE NOSTRUM a organizat conferinta de presa cu tema: „Beneficiile colectarii uleiului vegetal uzat”. Evenimentul s-a desfasurat în Sala de Conferinte a Hotelului Vega -Mamaia si face parte din cadrul Campaniei de constientizare privind colectarea uleiului vegetal uzat.

La eveniment au participat ai autoritatilor locale implicate în proiect, reprezentanti ai Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului, precum si reprezentanti ai mediului de afaceri constantean.

În cadrul conferintei de presa s-au discutat aspecte legate de implementarea Campaniei de constientizare la nivelul judetului Constanta, precum si detalii legate de aportul fiecarui partener al proiectului.

“Pentru reusita acestui proiect este esentiala implicarea unitatilor de alimentatie publica. Ei sunt principalii producatori de ulei uzat vegetal, drept pentru care schimbarea trebuie sa vina dinspre ei înspre consumatorul casnic de ulei vegetal. Responsabilitatea utilizarii uleiului uzat vegetal asigura, în acelasi timp, si sanatatea clientilor, prin calitatea produselor oferite” , a declarat MIHAELA CÂNDEA, director executiv Mare Nostrum.

Campania de constientizare a populatiei privind necesitatea colectarii uleiului vegetal uzat este un proiect finantat de Guvernele Islandei, Principatului Liechtenstein si Norvegiei prin Mecanismul Financiar al Spatiului Economic European(SEE).

Partener media: CTV, Radio Constanta.

Leave a Reply

Noutati Mare Nostrum
 • September 08 - Vodafone
 • Impreuna cu am desfasurat cinci editii de Litoral Curat Linkuri: litoral.marenostrum.ro /  www.vodafone.ro...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 • September 08 - Noiembrie 2008
 • Mangalia Plus – 20 noiembrie 2008: Calutul de mare (partea a 2-a)...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Urmareste-ne pe

facebook
twitter

Parteneri

facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook

Suntem membrii in

facebook

Suntem inscrisi in

facebook