Organizatia ecologista Mare Nostrum

postheadericon 10.09.2009 – Revenire Invitatie Concurs foto

Constanta, 10 septembrie 2009. Seteaza-ti lentila sa vada „Marea Neagra, într-o alta perspectiva!” La o saptamâna de la debutul Concursulul National de Fotografie de Mediu „Viitorul Marii Negre” – editia a VII-a, ONG MARE NOSTRUM revine cu precizari pe marginea organizarii si desfasurarii evenimentului, ca urmare a numeroaselor solicitari de informare primite de la participanti.

Drept pentru care, alaturi de aceasta revenire, veti gasi atasat si regulamentul concursului, o descriere a premiilor propuse si câteva detalii despre componenta juriului. Mai mult, în perioada 10.09.2009- 30.10.2009, materialele catre presa vor avea o frecventa saptamânala, functionând ca si reminder pentru înscrierea la concurs.

Concursul National de Fotografie de Mediu „Viitorul Marii Negre” – editia a VII-a se va desfasura în perioada 03.09-12.10.2009, iar tema din acest an este „Marea Neagra, într-o alta perspectiva”.

Pasionatii de fotografie pot înscrie la concurs, trimitând 2 fotografii creatie proprie, la adresa: Strada George Enescu, Numarul 32, Constanta, cu mentiunea: „Utilizarea libera Mare Nostrum”. Specificatia va permite ONG Mare Nostrum sa utilizeze fotografiile în materialele informative (pliante, brosuri etc.) în scop necomercial, cu obligatia de a mentiona autorul lucrarii.

Fotografiile trebuie sa fie trimise în format 20×30 cm, alb-negru sau color, cu specificarea pe verso a numelui autorului, a datelor de contact (adresa postala, numar de telefon, e-mail), denumirea lucrarilor si a locului unde au fost realizate. Creatiile trebuie sa respecte tematica data.

Fiecare participant va opta pentru una din categoriile de concurs: amatori sau profesionisti, categorie care va fi mentionata pe verso-ul fotografiilor. Data limita de înscriere în concurs este 12 octombrie 2009.

În urmatoarea revenire, ONG MARE NOSTRUM va anunta componenta juriului, noi detalii despre premii si concursul online.

* * *

Concursul National de Fotografie de Mediu face parte din evenimentul “Ziua Internationala a Marii Negre”. Un eveniment realizat cu sustinerea financiara a PETROM, VODAFONE si COCA COLA HELLENIC. Partener: fotografa.ro

Leave a Reply

Noutati Mare Nostrum
 • September 08 - Vodafone
 • Impreuna cu am desfasurat cinci editii de Litoral Curat Linkuri: litoral.marenostrum.ro /  www.vodafone.ro...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 • September 08 - Noiembrie 2008
 • Mangalia Plus – 20 noiembrie 2008: Calutul de mare (partea a 2-a)...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Urmareste-ne pe

facebook
twitter

Parteneri

facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook

Suntem membrii in

facebook

Suntem inscrisi in

facebook