Organizatia ecologista Mare Nostrum

postheadericon 10.09.2009 – Precizare catre participantii Concursului National de Fotografie de Mediu

Avand in vedere numarul ridicat al solicitarilor de informare privind detalii ale Concursul National de Fotografie “Viitorul Marii Negre”, ONG MARE NOSTRUM face urmatoarele precizari, pe care le considera esentiale.

Avand in vedere numarul ridicat al solicitarilor de informare privind detalii ale Concursul National de Fotografie “Viitoruul Marii Negre”, ONG MARE NOSTRUM face urmatoarele precizari, pe care le considera esentiale:

1. ONG Mare Nostrum este o organizatie non-guvernamentala, nu este responsabila in nici un fel de construirea/consolidarea imaginii unor firme multinationale/lideri de piata. Nici nu ar avea cum sa faca acest lucru, prin insusi statutul sau. Faptul ca evenimentul este sponsorizat de branduri nationale si multinationale, intra in categoria companiilor de responsabilitate sociala ale fiecarei compani. Evenimentul Ziua Internationala a Marii Negre este un proiect anual de mediu, realizat cu sprijinul financiar al unor terti. Anul acesta sustinerea financiara este asigurata de Vodafone, Petrom si Coca Cola. Numele si sigla sponsorilor apar pe materialele de comunicare ale proiectului, aceasta fiind o practica obisnuita si fireasca atat in Romania, cat si la nivel european, in cazul proiectelor sustinute financiar atat de catre agenti economici privati, cat si de institutii guvernamentale. Activitatile incluse in evenimentul Ziua Internationala a Marii Negre, apartin in totalitate ONG Mare Nostrum. Sponsorii evenimentului neavand dreptul sa foloseasca rezultatele (incluzând aici si fotografiile din concurs) in scop propriu. In cazul in care vor exista solicitari de utilizare a fotografiilor din partea lor, vor avea obligatia sa le discute cu fiecare autor în parte.

2. Retinerea drepturilor de autor a fost clarificata în cuprinsul regulamentului. Utilizarea libera pentru Mare Nostrum nu are scop comercial si presupune utilizarea fotografiilor în materialele informative editate de catre ONG Mare Nostrum, cu mentionarea numelui autorului.

Leave a Reply

Noutati Mare Nostrum
 • September 08 - Vodafone
 • Impreuna cu am desfasurat cinci editii de Litoral Curat Linkuri: litoral.marenostrum.ro /  www.vodafone.ro...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 • September 08 - Noiembrie 2008
 • Mangalia Plus – 20 noiembrie 2008: Calutul de mare (partea a 2-a)...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Urmareste-ne pe

facebook
twitter

Parteneri

facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook

Suntem membrii in

facebook

Suntem inscrisi in

facebook