Organizatia ecologista Mare Nostrum

postheadericon 09.12.2010 – Campania privind dezvoltarea durabila a regiunii Dobrogea s-a incheiat

ONG Mare Nostrum si Asociatia „Dobrogea Agro si Business School” (Bulgaria) au desfasurat campania informationala „Dezvoltarea durabila a regiunii Dobrogea, prin Politica Agricola Comuna a Uniunii Europene. Activitatile au avut loc în perioada iunie – decembrie cu sprijinul financiar al Comisiei Europene si a Directiei Generale Agricultura si Dezvoltare Rurala. ONG Mare Nostrum si Asociatia „Dobrogea Agro si Business School” (Bulgaria) au desfasurat campania informationala „Dezvoltarea durabila a regiunii Dobrogea, prin Politica Agricola Comuna a Uniunii Europene. Activitatile au avut loc în perioada iunie – decembrie cu sprijinul financiar al Comisiei Europene si a Directiei Generale Agricultura si Dezvoltare Rurala.

Obiectivul campaniei de informare a fost de a promova si de a informa toate partile interesate referitor la Politica Agricola Comuna în Bulgaria si România si, de asemenea, de a oferi informatii cu privire la politica adoptata de Uniunea Europeana în privinta dezvoltarii durabile a regiunilor rurale, precum si a protejarii biodiversitatii. Campania de informare si-a propus sa clarifice modul în care Politica Agricola Comuna influenteaza dezvoltarea si competitivitatea agriculturii durabile în Bulgaria si România.

„În aceasta perioada, am organizat mai multe întâlniri, atât în Bulgaria, cât si în România, la Constanta, Tulcea, Murfatlar si Medgidia, în vederea diseminarii informatiilor din cadrul proiectului. De-a lungul celor sase luni de campanie, am organizat aceste întâlniri în scopul informarii si educarii producatorilor din domeniul agricol. Am realizat acest lucru în patru directii de baza: agricultura ecologica, diminuarea poluarii biologice a apelor, obtinerea de energie din activitatea de productie agricola, precum si dezvoltarea turismului eco – rural”, a declarat Mihaela Cândea, director executiv Mare Nostrum.

Proiectul a intentionat sa demonstreze modul în care producatorii de produse bio pot profita de pe urma posibilitatilor oferite prin Politica Agricola Comuna, astfel încât sa îsi perfectioneze strategiile de punere pe piata a produselor, influentând astfel, în mod pozitiv, evolutia viitoare.

Leave a Reply

Noutati Mare Nostrum
 • September 08 - Vodafone
 • Impreuna cu am desfasurat cinci editii de Litoral Curat Linkuri: litoral.marenostrum.ro /  www.vodafone.ro...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 • September 08 - Noiembrie 2008
 • Mangalia Plus – 20 noiembrie 2008: Calutul de mare (partea a 2-a)...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Urmareste-ne pe

facebook
twitter

Parteneri

facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook

Suntem membrii in

facebook

Suntem inscrisi in

facebook