Organizatia ecologista Mare Nostrum

postheadericon 08.12.2010 – Mare Nostrum organizeaza evenimentul “Think Green: Craciunul eco”

ONG Mare Nostrum, în colaborare cu Tomis Mall Constanta, organizeaza, cu ocazia sarbatorilor de iarna, evenimentul „Think Green: Craciunul eco”. Acesta va avea loc în data de 10 decembrie 2010, în intervalul 16.00 – 19.30 în Tomis Mall la etajul III (zona Food Court).

Printre activitatile, care fac parte din cadrul acestui eveniment, se numara:

Parada de costume eco: se adreseaza elevilor de toate vârstele, de la gradinita la liceu. La fiecare catergorie, vor fi alese doua dintre cele mai bune costume eco, acordându-se titlurile de „Miss Craciunita” si „Mister Craciun”. Criteriile de care se va tine cont, în desemnarea celor mai reusite costume, sunt: originalitate, estetica, gradul de reciclare al costumului si, nu în ultimul rând, respectarea temei Craciunului.

Momente artistice: fiecare institutie de învatamânt poate participa la aceasta activitate cu un colind cu tema eco sau cu o poezie. Colindele pot fi compuse de elevi si profesori, atât ca versuri, cât si ca linie melodica, sau poate fi preluat un colind existent modificându-se doar versurile pentru a se încadra în tema eco.

Tombola cu premii: acesta activitate este deschisa publicului larg. Participarea la tombola este conditionata de achizitionarea ornamentelor ecologice realizate de elevii de la institutiile de învatamânt constantene. Astfel, toti cei care cumpara aceste ornamente ecologice vor primi câte un bilet de tombola. Premiile tombolei vor consta în ornamente si felicitari de Craciun, tricouri, sepci, brelocuri si alte materiale Mare Nostrum.

„Sarbatorile se apropie cu pasi repezi, asa ca am hotarât sa ne bucuram de sosirea acestora într-un stil cât mai eco. Institutiile de învatamânt ne sunt alaturi, ca de fiecare data, si se implica în activitati cu entuziasm si responsabilitate. Speram ca cetatenii sa fie prezenti în numar cât mai mare la eveniment, pentru ca le-am pregatit o serie de surprize si multa distractie”, a declarat George Dorneanu, coordonatorul evenimentului.

Evenimentul are ca scop promovarea unor alternative ecologice, specifice Craciunului, care pot fi adoptate cu usurinta de catre oricine doreste sa aiba un comportament prietenos cu mediul, chiar si de sarbatori.

Leave a Reply

Noutati Mare Nostrum
 • September 08 - Vodafone
 • Impreuna cu am desfasurat cinci editii de Litoral Curat Linkuri: litoral.marenostrum.ro /  www.vodafone.ro...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 • September 08 - Noiembrie 2008
 • Mangalia Plus – 20 noiembrie 2008: Calutul de mare (partea a 2-a)...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Urmareste-ne pe

facebook
twitter

Parteneri

facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook

Suntem membrii in

facebook

Suntem inscrisi in

facebook