Organizatia ecologista Mare Nostrum

postheadericon 08.01.2013 – Anunt de recrutare pentru internship

Pe piata de munca actuala, majoritatea angajatorilor cere o experienta de munca practica, experienta pe care nu o poti dobândi de pe bancile institutiilor de învatamânt. Pe asta se axeaza programul de internship al ONG Mare Nostrum, dar si pe dorinta de cunoastere si setea de noutate a tinerilor, care încearca sa se formeze profesional în Constanta.

De aceea, echipa Mare Nostrum pune la dispozitie 5 posturi de internship:

 • 3 pe domeniul PR – COMUNICARE,
 • 1 pe domeniul BIODIVERSITATE
 • 1 în domeniul ADMINISTRATIV – CONTABIL.

Cine poate aplica?

Orice persoana interesata si motivata sa se implice activ în protectia mediului, dar si cei dornici sa învete lucruri noi si sa lucreze într-o echipa tânara si dinamica. Trebuie sa dai dovada de seriozitate si implicare si sa ai cunostinte de operare PC si limba engleza macar la nivel mediu.

Cât dureaza?

Doar 3 luni. Suficient de mult cât sa înveti o multime de lucruri, dar suficient de putin încât sa nu interfereze cu studiile sau job-ul tau zilnic. Programul este de 8 ore pe saptamâna si îl poti stabili în functie de timpul tau. Asadar, între 1 februarie si 30 aprilie, poti sa faci parte din echipa noastra.

Ce beneficii ai?

 • Lucrezi într-un mediu nou, foarte dinamic, activ si profesionist.
 • Câstigi experienta profesionala.
 • Ai acces la informatii, resurse si instructaj gratuit pe toata perioada internship-ului.
 • Vom tine cont de tine si de munca ta atunci când cautam angajati noi.
 • La finalul internship-ului, vei primi o scrisoare de recomandare si o surpriza din partea noastra.

Cum aplici?

Trimite un CV si o scrisoare de intentie (ambele sunt obligatorii pentru procesul de selectie) în care sa ne spui pentru ce post optezi si de ce, pe adresa event@marenostrum.ro, cu titlul “Aplicatie internship”, pâna pe 27 ianuarie 2013 (inclusiv), iar noi te vom chema la interviu, în perioada 28-31 ianuarie 2013.

Iata si ce o sa faci timp de 3 luni:

La PR SI COMUNICARE îti vom solicita foarte mult creativitatea. Vei avea de scris materiale pentru blog si site, pentru retele de socializare, vei redacta invitatii, comunicate de presa, texte pentru newsletter. Ne vei putea ajuta cu sugestii pentru diferite materiale promotionale (pliante, postere, brosuri), cu actualizarea bazei de date si centralizarea de date pe calculator, cu organizarea evenimentelor publice si altele. Înca nu stii sa faci toate astea? Perfect, vei învata la noi!

Pe domeniul de BIODIVERSITATE vei lucra pe proiecte europene legate de delfini, de?euri si arii protejate din Dobrogea. Te vei implica foarte mult în activitati de documentare, vei lucra cu echipa noastra la realizarea de materiale cu caracter stiintific, vei centraliza date, vei participa la evenimente si vei putea veni cu sugestii de activitati si proiecte noi. Esti pasionat de mediu? Acesta este postul ideal pentru tine!

Postul ADMINISTRATIV-CONTABIL include elemente de contabilitate primara (centralizare documente financiare, implicare în raportarile financiare ale proiectelor, xeroxare si scanare documente financiare), precum si alte activitati de birou, cum ar fi tehnoredactare de documente, centralizare de date, pregatire materiale pentru diverse activitati, transmitere de faxuri si altele asemenea.

Conteaza mai putin daca ai experienta în acest domeniu, te vom învata noi tot ce ai nevoie sa stii.

Te asteptam în echipa noastra de specialisti!

***Stagiile de internship sunt neplatite si se adreseaza persoanelor care locuiesc sau au posibilitatea de a se deplasa în orasul Constanta.***

Leave a Reply

Noutati Mare Nostrum
 • September 08 - Vodafone
 • Impreuna cu am desfasurat cinci editii de Litoral Curat Linkuri: litoral.marenostrum.ro /  www.vodafone.ro...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 • September 08 - Noiembrie 2008
 • Mangalia Plus – 20 noiembrie 2008: Calutul de mare (partea a 2-a)...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Urmareste-ne pe

facebook
twitter

Parteneri

facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook

Suntem membrii in

facebook

Suntem inscrisi in

facebook