Organizatia ecologista Mare Nostrum

postheadericon 07.12.2010 – Mare Nostrum a primit premiul “Cel mai activ ONGT”

Duminica, 05 decembrie 2010, la Cercul Militar Constanta, a fost celebrata “Ziua Internationala a Voluntarului”. ONG Mare Nostrum a nominalizat în competitia celor mai activi voluntari ai anului 2010 pe Dorneanu George, Bogdan Ana – Maria si Balanescu Vlad – cei mai activi dintre voluntarii Mare Nostrum.

În acest an, premiul “Cei mai mici voluntari” a fost câstigat de Modin Elvis si Modin Denissa, care au reprezentat atât organizatia Mare Nostrum cât si Centras Constanta. Totodata, ONG Mare Nostrum a primit premiul “Cel mai activ ONGT”, oferit de Centras Constanta în numele Societatii Civile.

“Ne simtim onorati de premiul pe care l-am câstigat. Reprezinta a recunoastere a întregii noastre activitati pe care am desfasurat-o de-a lungul anului 2010. Ne bucura nespus astfel de dovezi de apreciere a muncii depuse. Acest lucru înseamna ca ceea ce facem nu este în zadar si ca oamenii au auzit de noi si de proiectele noastre. Tot ceea ce facem, facem din placere si din dorinta de a proteja mediul înconjurator. Suntem bucurosi ca avem atâtia oameni alaturi, care ne sprijina în actiunile noastre”, a declarat Mihaela Cândea, directorul executiv al ONG Mare Nostrum.

Evenimentul a urmarit recunoasterea publica a meritelor celor mai activi voluntari din Constanta, care s-au implicat activ în viata comunitatii locale în cadrul unor proiecte din diverse domenii.

Leave a Reply

Noutati Mare Nostrum
 • September 08 - Vodafone
 • Impreuna cu am desfasurat cinci editii de Litoral Curat Linkuri: litoral.marenostrum.ro /  www.vodafone.ro...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 • September 08 - Noiembrie 2008
 • Mangalia Plus – 20 noiembrie 2008: Calutul de mare (partea a 2-a)...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Urmareste-ne pe

facebook
twitter

Parteneri

facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook

Suntem membrii in

facebook

Suntem inscrisi in

facebook