Organizatia ecologista Mare Nostrum

postheadericon 07.10.2010 – Grundtvig workshop

Workshop-ul “O abordare inovativa în educatia pentru dezvoltare durabila”, organizat de Mare Nostrum, în perioada 15 – 19 Martie 2010, a fost bine receptat, la nivelul participantilor, din cele 6 tari europene. Seminarul a dezbatut conceptul de dezvoltare durabila, din diferite perspective, promovând o cunoastere aprofundata a principiilor, teoriilor, documentelor internationale, legate de acest subiect.

Participantii au apreciat, în mod deosebit, exemplele de buna practica, în domeniul educatiei pentru dezvoltare durabila, fie ca erau legate de modele de abordare a acestui subiect, în mod informal, sau de rolul cercetarii stiintifice, în promovarea unor modele reale, de utilizare durabila a resurselor, oferite de mediul marin. Modul în care interactioneaza autoritatile competente, în problematici de mediu, dar si initiativele private, în domeniul turismului durabil, au fost alte doua subiecte, care au stârnit, în mod real, interesul participantilor la curs.

Participantii la workshop au beneficiat de prezentari in situ, care s-au desfasurat, în locatii precum: Institutul National de Cercetare – Dezvoltare Marina “Grigore Antipa”, Academia Navala „Mircea cel Batrân”, Liceul Teoretic „Ovidius”, Administratia Rezervatiei Biosfera Delta Dunarii, precum si Centrul de Informare si Educare, în Managementul Deseurilor Tulcea. Seminarul face parte din cadrul programului european LifeLong Learning – Grundtvig Workshops, un program de finantare al Comisiei Europene, pe linia educatiei si instruirii.

Leave a Reply

Noutati Mare Nostrum
 • September 08 - Vodafone
 • Impreuna cu am desfasurat cinci editii de Litoral Curat Linkuri: litoral.marenostrum.ro /  www.vodafone.ro...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 • September 08 - Noiembrie 2008
 • Mangalia Plus – 20 noiembrie 2008: Calutul de mare (partea a 2-a)...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Urmareste-ne pe

facebook
twitter

Parteneri

facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook

Suntem membrii in

facebook

Suntem inscrisi in

facebook