Organizatia ecologista Mare Nostrum

postheadericon 03.09.2009 – Invitatie Concurs National pentru Presa Scrisa de Mediu

Constanta, 3 septembrie 2009. O imagine face cât o mie de cuvinte. Însa numai acea mie de cuvinte poate participa la Concursul National de Presa Scrisa de Mediu. ONG MARE NOSTRUM asteapta articole de presa pe problematici de mediu pâna pe data de 12 octombrie 2009, data limita pentru înscrierea la concurs. Singurele reguli sunt ca materialele sa abordeze o problematica de mediu, sa fie din anul curent si sa se încadreze la categoria anchete/investigatii/reportaje.

Aflat la a sasea editie, Concursul National de Presa de Mediu, initiat de ONG Mare Nostrum, urmareste sa dea o mâna de ajutor ecosistemului Marii Negre, prin încurajarea demersurilor jurnalistice care se fac în acest domeniu.

Jurnalistii care au abordat în materialele lor de pâna acum tematici precum: zona costiera româneasca, biodiversitatea, situatia ariilor protejate, nereguli în aplicarea legislatiei de mediu, precum si promovarea zonelor de interes turistic din Romania pot trimite maxim 2 articole, pe mail event@marenostrum.ro, prin fax, 0241.612.422, sau prin posta, la adresa: Strada George Enescu, Numarul 32, Constanta, cu specificatia: “Pentru Concursul National -Presa Scrisa de Mediu”.

Juriul va fi alcatuit din specialisti, care vor alege materialele câstigatoare pe baza unor criterii clare de jurizare: calitatea datelor prezentate, încadrarea în tema data, modul de prezentare al informatiilor, structurarea acestora, originalitatea abordarii subiectului, capacitatea de mobilizare sociala si administrativa a articolului.

Decernarea „Premiilor Mare Nostrum pentru Presa Scrisa de Mediu” va avea loc la Constanta, în cadrul Zilei Internationale a Marii Negre, 30 octombrie-1 noiembrie 2009.

Concursul National de Presa de Mediu face parte din evenimentul “Ziua Internationala a Marii Negre”. Un eveniment realizat cu sustinerea financiara a PETROM, VODAFONE si COCA COLA HELLENIC.

Leave a Reply

Noutati Mare Nostrum
 • September 08 - Vodafone
 • Impreuna cu am desfasurat cinci editii de Litoral Curat Linkuri: litoral.marenostrum.ro /  www.vodafone.ro...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 • September 08 - Noiembrie 2008
 • Mangalia Plus – 20 noiembrie 2008: Calutul de mare (partea a 2-a)...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Urmareste-ne pe

facebook
twitter

Parteneri

facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook

Suntem membrii in

facebook

Suntem inscrisi in

facebook