Organizatia ecologista Mare Nostrum

postheadericon 03.09.2009 – Invitatie Concurs National Fotografie de Mediu

Constanta, 3 septembrie 2009. Seteaza-ti lentila sa vada „Marea Neagra, într-o alta perspectiva!” ONG MARE NOSTRUM anunta debutul Concursului National „Viitorul Marii Negre” – editia a VII-a, concurs la care sunt asteptati sa se înscrie toti pasionatii de arta fotografica. Concursul se va desfasura în perioada 01.09-12.10.2009, iar tema din acest an este „Marea Neagra, într-o alta perspectiva”.

Pasionatii de fotografie se pot înscrie la concurs în perioada 03.09-12.10.2009, trimitând 2 fotografii creatie proprie, la adresa: Strada George Enescu, Numarul 32, Constanta, cu mentiunea: „Utilizarea libera Mare Nostrum”. Specificatia va permite ONG Mare Nostrum sa utilizeze fotografiile în materialele informative (pliante, brosuri etc.), cu obligatia de a mentiona autorul lucrarii. Precizam ca materialele trimise nu vor fi returnate.

Fotografiile trebuie sa fie trimise în format 20×30 cm, alb-negru sau color, cu specificarea pe verso a numelui autorului, a datelor de contact (adresa postala, numar de telefon, e-mail), denumirea lucrarilor si a locului unde au fost realizate. Creatiile trebuie sa respecte tematica data. Fiecare participant va opta pentru una din categoriile de concurs: amatori sau profesionisti, categorie care va fi mentionata pe verso-ul fotografiilor. Data limita de înscriere în concurs este 12 octombrie 2009.

Fotografiile vor fi analizate de un juriu alcatuit din specialisti, pe baza unor criterii bine definite: originalitatea modului de abordare, încadrarea în tematica data, utilizarea tehnicilor specifice în realizarea compozitiei, impactul mesajului asupra receptorului.

Atentie! Nu se admit în concurs decât fotografii creatie proprie. Orice tentativa de frauda va fi sanctionata cu excluderea din concurs a participantului.

Decernarea premiilor pentru Concursul National de Fotografie de Mediu va avea loc la Constanta, în cadrul Zilei Internationale a Marii Negre, 30 octombrie-1 noiembrie 2009.

* * *

Îmbina pasiunea pentru fotografie cu ecologia si înscrie-te la cea de-a saptea editie a Concursului National de Fotografie de Mediu! ONG Mare Nostrum îti tine pumnii!

Concursul National de Fotografie de Mediu face parte din evenimentul “Ziua Internationala a Marii Negre”.

Un eveniment realizat cu sustinerea financiara a PETROM, VODAFONE si COCA COLA HELLENIC. Parteneri: Asociatia Artistilor Fotografi din România, fotografa.ro, FotoMagazin.

Leave a Reply

Noutati Mare Nostrum
 • September 08 - Vodafone
 • Impreuna cu am desfasurat cinci editii de Litoral Curat Linkuri: litoral.marenostrum.ro /  www.vodafone.ro...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 • September 08 - Noiembrie 2008
 • Mangalia Plus – 20 noiembrie 2008: Calutul de mare (partea a 2-a)...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Urmareste-ne pe

facebook
twitter

Parteneri

facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook

Suntem membrii in

facebook

Suntem inscrisi in

facebook