Organizatia ecologista Mare Nostrum

postheadericon 02.12.2009 – Ornamente handmade la expozitia organizata de Mare Nostrum

Anul acesta, Mare Nostrum si prietenii lui deschid sezonul sarbatorilor de iarna mai devreme, printr-o expozitie de podoabe hand made pentru bradul de Craciun. Evenimentul va avea loc pe data de 9 decembrie, ora 11.00, la Medgidia, in cadrul Casei de Cultura „I.N. Roman” si are ca scop promovarea activitatii institutiilor de invatamant care s-au implicat activ in actiuni de protejare a mediului.

La Expozitia de podoabe pentru bradul de Craciun vor participa reprezentantii autoritatilor locale si ai institutiilor de invatamant din Medgidia, care si-au manifestat dorinta de a sarbatori Craciunul in stil verde, alaturi de Mare Nostrum:„ Am vrut ca prin acest eveniment public sa imbinam utilul cu placutul. Pe de o parte, evenimentul urmareste sa promoveze practicile de tip eco friendly, cum ar fi confectionarea podoabelor de Craciun din materiale reciclabile. Pe de alta parte, incurajeaza colectarea selectiva in randul comunitatii locale din Medgidia, ca si masura de protejare a mediului. Ideea a pornit de la voluntarii Mare Nostrum, care doreau sa fie implicati in genul acesta de actiuni”, a declarat Ioana Matei, coordonator eveniment.

Pregatirile pentru expozitia de podoabe sunt in plina desfasurare. Voluntarii Mare Nostrum, impreuna cu elevii de la scolile si liceele din Medgidia si-au luat in serios rolul de „ajutori ai lui Mos Craciun” . Ei lucreaza de zor la realizarea podoabelor si a ornamentelor, pentru ca acestea sa fie gata in timp util.

Podoabele vor fi folosite pentru a impodobi bradul ecologic Mare Nostrum. La sfarsitul evenimentului, se vor acorda diplome pentru participanti.

Evenimentul face parte din cadrul Campaniei de constientizare a cetatenilor din Medgidia cu privire la colectarea selectiva a deseurilor.

Leave a Reply

Noutati Mare Nostrum
 • September 08 - Vodafone
 • Impreuna cu am desfasurat cinci editii de Litoral Curat Linkuri: litoral.marenostrum.ro /  www.vodafone.ro...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 • September 08 - Noiembrie 2008
 • Mangalia Plus – 20 noiembrie 2008: Calutul de mare (partea a 2-a)...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Urmareste-ne pe

facebook
twitter

Parteneri

facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook

Suntem membrii in

facebook

Suntem inscrisi in

facebook