Organizatia ecologista Mare Nostrum

postheadericon 02.11.2010 – Voteaza-ti favoritul online!

ONG Mare Nostrum da startul votarii online a fotografiilor, din cadrul Concursului National de Fotografie de Mediu, care pot fi accesate pe site – ul zimn.marenostrum.ro. Creatiile, care au fost acceptate, în concurs, pot fi votate pâna la data de 7 noiembrie, în vederea stabilirii câstigatorului publicului.

Concursul s-a desfasurat în perioada 15 septembrie – 15 octombrie si a avut ca tematica „Marea Neagra mai aproape de tine”. Acesta s-a adresat tuturor pasionatilor de fotografie, care au dorit ca, prin creatiile lor, sa traga un semnal de alarma asupra problemelor cu care se confrunta zona costiera româneasca.

Vor fi acordate doua premii: premiul I si premiul publicului, pentru concursul online. Câstigatorul premiului I va fi stabilit de catre un juriu format din 2 specialisti în arta fotografica, un reprezentant OMV – Petrom si un reprezentant al Mare Nostrum. Criteriile, pe baza carora se va face jurizarea, sunt: originalitatea modului de abordare, creativitatea, încadrarea în tematica data, utilizarea tehnicilor specifice în realizarea compozitiei, promovarea responsabilitatii sociale si ecologice fata de mediul marin. Cel de-al doilea premiu va fi acordat, la finalul concursului online, ca urmare a votului publicului.

„Creatiile, pe care le-am primit, anul acesta, ne demonstreaza, o data în plus, ca exista destui oameni interesati de mediul înconjurator. Fotografiile au reusit sa surprinda atât frumusetea biodiversitatii marine, cât si gravele probleme cu care se confrunta litoralul românesc. Asadar, cât delibereaza juriul, asteptam si publicul sa-si aleaga favoritul”, a declarat Mihaela Cândea, director executiv ONG Mare Nostrum.

* * *
Concursul National de Fotografie de Mediu face parte din cadrul evenimentului “Ziua Internationala a Marii Negre”.

Un eveniment realizat cu sustinerea financiara a OMV – PETROM

Parteneri media: Observator de Constanta, Jurnalul de Constanta, Constanteanul.com, Radio Sky, Fotografa.ro, Fotonatura.ro, Telliso

Leave a Reply

Noutati Mare Nostrum
 • September 08 - Vodafone
 • Impreuna cu am desfasurat cinci editii de Litoral Curat Linkuri: litoral.marenostrum.ro /  www.vodafone.ro...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 • September 08 - Noiembrie 2008
 • Mangalia Plus – 20 noiembrie 2008: Calutul de mare (partea a 2-a)...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Urmareste-ne pe

facebook
twitter

Parteneri

facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook

Suntem membrii in

facebook

Suntem inscrisi in

facebook