Organizatia ecologista Mare Nostrum

postheadericon 01.03.2010 – Martisorul Ecologic, Editia I, Medgidia

Prima editie a Martisorului Ecologic de la Medgidia a reunit 7 institutii de învatamânt si peste 100 de participanti. Evenimentul s-a desfasurat pe data de 27 februarie, în cadrul Casei de Cultura I.N.Roman. Martisorul Ecologic , editia Medgidia este ultimul eveniment public din cadrul Campaniei de constientizare privind colectarea selectiva, realizata prin sustinerea financiara a S.C. LA FARGE CIMENT România si desfasurata în parteneriat cu Primaria Municipiului Medgidia.

Martisorul Ecologic, editia Medgidia, a debutat la ora 12.00, în prezenta voluntarilor Mare Nostrum si a elevilor de la 7 institutii de învatamânt din municipiu: “Multumim celor care au ales martisoare ecologice si anul acesta, deoarece pe lânga faptul ca materialele folosite pentru realizarea lor sunt exclusiv naturale, deci nedaunatoare mediului înconjurator, în fiecare dintre ele se regasesc originalitatea si creativitatea copilului care le-a realizat. Stim sigur ca toti elevii au pus suflet în realizarea martisoarelor, drept dovada sta chiar migala prin care acestea au fost confectionate”, a declarat Mihaela Cândea, director executiv Mare Nostrum.

Pentru evenimentul “Martisorul ecologic”, editia Medgidia, 100 de elevi au lucrat la realizarea martisoarelor ecologice, sub coordonarea a 11 cadre didactice.

Totodata, Martisorul ecologic, editia Medigia, anunta si finalul Campaniei de constientizare privind colectarea selectiva. Campania a fost desfasurata de Mare Nostrum pe o perioada de 6 luni de zile si a vizat informarea locuitorilor din Medgidia cu privire la importanta colectarii selective.

Leave a Reply

Noutati Mare Nostrum
 • September 08 - Vodafone
 • Impreuna cu am desfasurat cinci editii de Litoral Curat Linkuri: litoral.marenostrum.ro /  www.vodafone.ro...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 • September 08 - Noiembrie 2008
 • Mangalia Plus – 20 noiembrie 2008: Calutul de mare (partea a 2-a)...
  >>Citeste mai mult...
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Urmareste-ne pe

facebook
twitter

Parteneri

facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook
facebook

Suntem membrii in

facebook

Suntem inscrisi in

facebook